Doordraverij 2015

doordraverijTer gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de Harddraverijvereniging Heemskerk in 2015 is er, net als in 2005 en 2010, voor gekozen de Heemskerkse bevolking een groots evenement aan te bieden op landgoed Marquette. Zondag 11 oktober 2015 was het zo ver: een koude, maar prachtige dag.

Marquette vormde zodoende het zonovergoten decor van de Heemskerkse ‘Doordraverij’: een dag vol paardenkracht, karrenpracht, muziek en entertainment. 25 historische koetsen rijtuigen met prachtige paarden, een concours d’elegance met klassieke auto’s, een gezellige lifestyle-markt, allerlei activiteiten voor de kinderen en gevarieerde muziekoptredens verdeeld over de hele dag trokken duizenden bezoekers naar het landgoed.