Lidmaatschap

Lid worden van de harddraverijvereniging is een geweldig idee! U kunt zich nu aanmelden om per 2024 lid te worden van de vereniging. De contributie wordt pas in juni 2024 geïncasseerd.

Het belangrijkste voordeel van het lidmaatschap is dat u de vereniging ondersteunt. De jaarlijkse organisatie van de drukst bezochte kortebaandraverij van Nederland is een kostbare aangelegenheid. Dankzij onze leden, de entreebewijzen en de sponsors lukt het ieder jaar weer om er een succes van te maken.

Een praktisch voordeel is dat u recht heeft op 2 toegangsbewijzen: één voor uzelf, en één voor uw partner. En dat uiteraard voor een lagere prijs dan wanneer u de kaartjes los zou kopen.

De lidmaatschapsbijdrage  is in de Algemene Ledenvergadering van 9 mei 2023, voor het eerst sinds 2013, verhoogd. De contributie bedraagt met ingang van 2023 € 7,50 per kalenderjaar. Er staat op dit moment geen verdere verhoging van de contributie op stapel, dus u kunt ervan uitgaan dat dit tarief ook voor 2024 geldt. Klik hier om u in te schrijven als lid.

De entreeprijs voor niet-leden is € 5,- per persoon. Leden ontvangen in juli per e-mail een unieke kortingscode, waarmee twee gratis entreekaarten kunnen worden gedownload op deze website. 

Ook niet-leden kunnen al in de voorverkoop via deze website eTickets bestellen en downloaden, uiteraard tegen het reguliere tarief. De voorverkoop start ook weer in juli. Op de dag van de draverij zijn kaarten ook nog gewoon te koop aan de baankassa’s.