Wedden op paarden

De harddraverij is niet compleet zonder een weddenschap. Als ‘jouw’ paard meedoet is het nu eenmaal nóg spannender. Je kunt al meespelen vanaf 1 euro, dus daarvoor hoef je het niet te laten. Een weddenschap afsluiten kan op drie manieren: 1) op de baan aan de totalisatorkassa (daar moet je meestal wel even in de rij staan), 2) bij Gelukszaak Bekker op de Deutzstraat 33 en 3) online op je computer of telefoon, met een account op zeturf.nl.

Link naar registratiepagina ZEturf met welkomstbonus tot €40Om makkelijk mee te spelen met een online account, moet je wel een account aanmaken. Dat kan binnen een paar minuten, maar als je slim bent doe je het ruim voor je naar de draverij gaat want de totalisatorexploitant is wettelijk verplicht je leeftijd, identiteit en adresgegevens te controleren. Wie de rijen bij de totalisator wil vermijden, maakt dus tevoren een account aan via de registratiepagina van ZEturf. Daarbij kun je een leuke bonus tot wel €40 opstrijken. ZEturf doet je namelijk 100% van je eerste storting (tot een maximum van €40) cadeau: bonusgeld dat je direct kunt inzetten.

Als je €40 stort, kun je dus voor €80 spelen (en als je bijv. €20 stort, verdubbelt ZEturf het tot €40, etc.)! Je kunt het extra tegoed natuurlijk ook bewaren voor volgende kortebanen, of voor paardenkoersen op Alkmaar, Wolvega of Duindigt.

Volgens de wet is ZEturf verplicht je gegevens te verifiëren aan de hand van twee stappen:

  • Stap 1 – Identificatie persoonsgegevens: hiervoor upload je je legitimatiebewijs (ID, rijbewijs of paspoort)
  • Stap 2 – Adrescheck: hiervoor kun je inloggen bij een serviceprovider naar keuze (bijv. DigiD, T-Mobile, KPN, Ziggo, Nuon etc.)

Op de registratiepagina neemt ZEturf je eenvoudig mee in het registratieproces, dus het is zo gepiept. Als je al een account hebt, kun je natuurlijk meteen inzetten.