Lidmaatschap

Lid worden van de harddraverijvereniging is een geweldig idee!

Het belangrijkste voordeel van het lidmaatschap is dat u de vereniging ondersteunt. De jaarlijkse organisatie van de drukst bezochte kortebaandraverij van Nederland is een kostbare aangelegenheid. Dankzij onze leden, de entreebewijzen en de sponsors lukt het ieder jaar weer om er een succes van te maken.

Een praktisch voordeel is dat u recht heeft op 2 toegangsbewijzen: één voor uzelf, en één voor uw partner. En dat uiteraard voor een lagere prijs dan wanneer u de kaartjes los zou kopen.

De lidmaatschapsbijdrage  is in de Algemene Ledenvergadering van 9 mei 2023, voor het eerst sinds 2013, verhoogd. De contributie bedraagt met ingang van 2023 € 7,50 per kalenderjaar. Verhoging was onvermijdelijk in verband met de sterk gestegen kosten voor de organisatie en verminderde afdrachten uit de totalisator door wetswijzigingen rond de kansspelbelasting.

De entreeprijs voor niet-leden is per 2023 verhoogd naar € 5,- per persoon. Leden ontvangen in juli per e-mail een unieke kortingscode, waarmee twee gratis entreekaarten kunnen worden gedownload op deze website. 

Ook niet-leden kunnen al in de voorverkoop via deze website eTickets bestellen en downloaden. Op de dag van de draverij zijn kaarten ook te koop aan de baankassa’s (uitsluitend contant).