Onze hoofdsponsors

Brantjes Makelaars is niet alleen nr. 1 in Heemskerk maar ook actief elders in de IJmond, Wormerland en Zaanstreek. Brantjes Makelaars richt zich op verkoop en aankoop van huizen, taxaties en bedrijfsonroerendgoed.

Notaris nodig voor een testament, estate planning, onroerend goed of de oprichting van een stichting of bedrijf? Janssen & Van Commenée Notarissen biedt deskundigheid én maximale duidelijkheid in advies en tarieven.

De verrassendste winkel van de IJmond: 2500 vierkante meter showroom, veel groter dan u denkt! Met o.a. wonen, slapen, relaxstoelen en gerenommeerde merken als Xooon en Henders & Hazel.

Spectrum Advocaten is een multiservice kantoor met kennis van uiteenlopende rechtsgebieden. We hebben ons o.a. bewezen in de MKB-branches retail, bouw, metaal en techniek, vastgoed, horeca en automotive.

Sinds 2008 uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf in de regio. Onderneemt met passie en plezier in de IJmond en doet in ruil daarvoor graag iets terug. Dit verklaart de grote betrokkenheid bij sociale, sportieve en maatschappelijke initiatieven, zo ook bij de harddraverij Heemskerk.

Infra met een grondige insteek begint bij Infra Consult Van Dooren met een degelijk en onderbouwd advies. Experts die u adviseren over de juiste aanpak, met net even een andere kijk op elk project.